Κλινική

Κτηνιατρεία

Vet City Pet City

 
Η Vet City ιδρύθηκε το 2008 και αμέσως απέκτησε τον προσωπικό της χώρο, άνωθεν (στο 2ο όροφο) του καταστήματος Pet City στην περιοχή της Γλυφάδας (Λ.Βουλιαγμένης 72). Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της, η Κλινική μας λειτουργεί βάσει της αποστολής που έχει θέσει να πραγματοποιήσει και που δεν είναι άλλη από τη συνεχή προσφορά υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε όλα τα κατοικίδια ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους. Έχοντας, λοιπόν, ως γνώμονα το προαναφερθέν και προκειμένου να υλοποιήσει την αποστολή της, η Vet City περιλαμβάνει στο δυναμικό της ανθρώπους που είναι πρόθυμοι, γνώστες αλλά και τεχνικά καταρτισμένοι.

 Σήμερα, η Vet City απαρτίζεται από προσωπικό 8 ατόμων, κινητήριος δύναμη των οποίων είναι το έντονο αίσθημα της φιλοζωίας που τους διέπει. Η πρόοδος και η εξέλιξη τόσο σε επίπεδο ανθρωπίνου δυναμικού όσο και σε τεχνολογικό συνιστά βασική αρχή της Vet City. Επομένως, η ύπαρξη ιατρικών μηχανημάτων και εφαρμογών προηγμένης τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελούν ζωτικό κομμάτι των εγκαταστάσεών της.

 Ολοκληρώνοντας, η Vet City είναι η μοναδική κλινική που όχι απλά οραματίζεται αλλά που κυριολεκτικά εξασφαλίζει «δια βίου άριστη υγεία στους πιστούς μας φίλους», κάνοντας ευτυχισμένους όχι μόνο αυτούς αλλά και την οικογένειά τους που δεν είναι άλλη από εμάς τους ίδιους.

*Επιλεγμένες Κτηνιατρικές Υπηρεσίες παρέχονται και σε εξωτικά ζώα (Πτηνά & Ερπετά).

Τμήματα

Παθολογικό
Ακτινολογικό
Δερματολογικό
Μαιευτικό
Καρδιολογικό
Οδοντιατρικό
Ορθοπεδικό
Οφθαλμιατρικό
Διαιτολογικό-Σύμβουλος Διατροφής
Χειρουργικές Επεμβάσεις
Στειρώσεις
Εμβολιασμοί
Αιματολογικές-Εργαστηριακές Εξετάσεις
Νοσηλευτήριο
Επείγοντα Περιστατικά
Κτηνιατρικά Φάρμακα

S5 Box